Muzieklessen

Muzieke verzorgt muzieklessen op uw basisschool, kinderdagverblijf op naschoolse opvang. Marieke Moraal van Muzieke komt graag langs om samen met een groep kinderen te zingen, instrumenten te spelen en te bewegen op muziek. Ook luisteren naar muziek, improviseren en muziek noteren komt aan bod.

 
 

Muziek is belangrijk voor ieder kind! Het bevordert de sfeer in de klas en stimuleert de sociaal-emotionele ontwikkeling. Zo leren kinderen zich te uiten door middel van muziekactiviteiten, en leren ze te luisteren naar anderen die muziek maken.

Muziek is tevens belangrijk voor de ontwikkeling van onze hersenverbindingen, leert wetenschappelijk onderzoek ons. Het stimuleert de creativiteit en maakt stevigere verbindingen tussen onze linker- en rechterhersenhelft.

Daarnaast is het ook nog eens geweldig leuk om samen muziek te maken!

Wilt u een teamtraining of nascholing voor uw leerkrachten? Of een één-op-één coachingstraject? Muzieke traint leerkrachten in het zelf muziekles geven aan een groep kinderen. Wat kun je als leerkracht nog meer doen dan alleen een lied zingen? Welke muzikale activiteiten komen aan bod in een muziekles? En hoe biedt je die activiteiten aan? Hoe ga je om met 21e eeuwse vaardigheden in een muziekles? Voor meer informatie: neemt u a.u.b. contact op.

Marieke Moraal heeft in 2011 Muzieke opgericht. Vele kinderen in Culemborg en omgeving (Utrecht, Houten, Tiel, Zeist) hebben al muziekles gehad van haar. Zij heeft ruime ervaring in het ontwerpen en geven van muzieklessen aan groepen kinderen in het (speciaal) basisonderwijs. 20 jaar geleden behaalde ze haar diploma Docent Muziek (Schoolmuziek) aan het Conservatorium te Utrecht. Naast muziekjuf is ze ook dirigent en coördinator van de Culemborgse Schoolorkesten en is ze als vakleerkracht muziek in dienst van een school voor speciaal basisonderwijs.

 

Marieke Moraal

Contact

Contactformulier